header image

Partner in het creëren van een positieve leeromgeving​

Voor leerlingen bij wie ontwikkeling niet ‘vanzelf’ gaat. Aurecool ondersteunt leerkrachten en IB-ers in het (V)SO bij het begrijpen en bevorderen van de sociaal-emotionele ontwikkeling van elke leerling. De heldere grafieken ondersteunen de afstemming met ouders, collega’s en leerlingen. Zo creëer je samen een positieve leeromgeving.

Ons verhaal​

Aurecool is ontwikkeld om leerkrachten in het speciaal en passend onderwijs te ondersteunen bij het begrijpen en begeleiden van de veelzijdige ontwikkeling van iedere leerling. Aurecool helpt bij duiden van gedrag én bieden van zo gericht mogelijke ontwikkelingskansen. Door goed inzicht in ontwikkeling en leervoorwaarden kunnen leerkrachten hun benadering en lessen beter afstemmen op hun leerlingen. Niet meer denken in kleine doelen maar in ontwikkelingsstappen en gericht aan Focuspunten werken.

Samen kijken naar ontwikkelingsmogelijkheden geeft een nauwere samenwerking tussen school, ouders en (waar kan) leerlingen zelf, waardoor ieder een vollediger beeld krijgt van de ontwikkeling van de leerling. De verschillende overzichten in Aurecool bieden een basis voor deze gesprekken. Handige tools helpen om efficiënt (groeps)plannen te maken, te evalueren en uitstroomperspectief te bepalen.

3 kinderen

Ons doel is om leerkrachten de middelen te bieden die nodig zijn om te handelen op basis van inzicht en met effectief onderwijs de reis van iedere leerling te begeleiden.

De overzichten van het ontwikkelingsverloop van individuele leerlingen vormen de basis voor gesprekken waarin zowel de groei als de doelen van de leerling worden besproken. Het resultaat is een nauwere samenwerking tussen school en ouders, waardoor zowel de begeleiders als de ouders een vollediger beeld krijgen van de sociaal- emotionele ontwikkeling van de leerling.

Bij Aurecool streven we naar nauwkeurigheid, objectiviteit en effectiviteit in het begrijpen en ondersteunen van de ontwikkeling van ieder kind. Ons doel is om leraren de middelen te bieden die nodig zijn om te handelen op basis van inzicht en de reis van iedere leerling te begeleiden.

Ons team

Retha

 • Directeur, ontwikkelaar en trainer
 • Ontwikkelingspsycholoog, autisme en gedragskundige.

Isabell

 • Directeur, ontwikkelaar en trainer
 • Ontwikkelingspsycholoog, hogeschooldocent Social studies Hanze hogeschool.

Sterre

 • Ontwikkelaar en trainer
 • Leerkracht speciaal onderwijs, specialist gedrag en pedagogiek.

Merle

 • Case manager, technisch trainer en helpdeskondersteuner Ergotherapeut, EMB specialist

Jasper

 • ICT Ontwikkelaar en ondersteuner
 • Product ontwikkelaar

Marcella

 • Administratie
 • Pedagoog en trainingsondersteuner

Ga aan de slag!​

Probeer Aurecool 3 maanden gratis uit